Crossray bbq


Crossray+ is de enige BBQ die controleerbare hitte van 110 ° C tot bijna 400 ° C kan bieden
terwijl er veel minder gas wordt verbruikt dan een "gewone" BBQ.
De Crossray+ barbecue is uitgerust met ons gepatenteerde Crossray+-systeem.
Deze maakt gebruik van infrarood branders die aan de voor en achterkant van de barbecue zijn gemonteerd.

Omdat de branders infrarood zijn, zijn ze superieur ten opzichte van traditionele open vuurbranders. Infrarood hitte penetreert je voedsel, oftewel het kookt het van binnenuit terwijl een normale brander alleen de lucht om het eten heen verwarmd. Dit zorgt voor het uitdrogen van je eten.
De Crossray+ infrarood branders zijn ook efficienter en grillen sneller dan traditionele branders. Hierdoor is het eten sneller klaar en verbruik je veel minder gas. Omdat de branders niet direct onder het kookoppervlak zitten, zullen vetten en sappen niet op de branders vallen. Rook zal flink afnemen en de vlammen die uw vlees verbranden zullen verdwijnen.